معرفی اجمالی شهرستان خلخال

شهرستان خلخال یک منطقه کوهستانی با طبیعتی بکر و بسیار زیباست که در جنوب استان اردبیل واقع شده است و مرکز آن شهر خلخال یا هروآباد است .

این شهرستان با دارا بودن 85 در صد از جنگلهای استان اردبیل از طرف شمال به شهرستان کوثر ، از شرق به استان گیلان ، از جنوب به استان زنجان و از غرب به شهرستان میانه  آذربایجان شرقی حدود می شود .

 

ادامه معرفی خلخال  ...

درباره وبسایت خلخالیم

وب سایت شخصی "خلخالیم" ( کلمه ترکی به معنی خلخال من ) بعنوان اولین وب سایت جامع شهرستان خلخال با رویکرد فرهنگی ، هنری ، اجتماعی ، از تاریخ 8 / 8 / 88 ( سالروز ولادت با سعادت امام هشتم ) افتتاح و کار خود را شروع کرده است .

این وبسایت در سایت ساماندهی پایگاههای اینترنتی ایران ، متعلق به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت گردیده و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .
وب سایت خلخالیم یک نشریه الکترونیکی است که متعلق به همه خلخالیهای دنیاست از دورترین روستاهای خلخال گرفته تا خلخالیهای خارج از کشور .

>> ادامه ...

از اینکه ما رو همراهی میکنید خوشحالیم و بینهایت از شما ممنونیم

تماس با ما

برای کامل تر و پر بار تر شدن سایت بی شک مشارکت شما همشهریان و دوستان عزیز  ضروری و لازم است . برای ارسال مطالب و یا برقراری ارتباط از اطلاعات زیر استفاده نمایید :
ایمیل  :  Info@khalkhalim.com  و  Masoud@khalkhalim.com
شماره موبایل : 09381687314

شماره تماس ثابت : 32420202 - 045

آدرس : خلخال - خیابان شهید بهشتی - ابتدای خیابان شهید مطهری

مدیریت سایت خلخالیم : مسعود شیرعلی پور

عضویت در سایت خلخالیم

از تمامی شهروندان عزیز خلخالی دعوت می کنیم با درج نام و نام خانوادگی خود اقدام به ثبت نام در سایت نمایند .

همچنین افرادی که مایل به همکاری با سایت هستند ، نوع کاربری آنها بعدا و با هماهنگی مدیریت سایت قابل ارتقاء بوده و امکان درج مطلب در سایت را خواهند داشت .

چنانچه به هر دلیلی گذرواژه خود را فراموش کردید , برای فعال سازی آن از لینکهای "بازیابی گذرواژه" یا "بازیابی شناسه" که در زیر فرم ثبت نام درج شده استفاده نمایید و یا بصورت دستی برای مدیریت سایت ایمیل ارسال نمائید

لازم به ذکر است که مشخصات شما نزد مدیریت سایت محفوظ خواهد بود


برای عضویت در سایت لطفا کلیک کنید ...

  • اخبار پایین صفحه
  • صفحه اصلی
  • فید خبرخوان
  • همه پایگاههای وب خلخال
  • جستجوگر ویژه

http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat3/khalkhalkala.gif

http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat3/banner-amagol-gif.gif



http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat2/h_zendan1.jpg

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

Home پزشکی و تغذیه روزه داری و بیماران قلبی - عروقی
روزه داری و بیماران قلبی - عروقی فرستادن به ایمیل
پزشکی و تغذیه

به طور كلي بيماران قلبي ـ عروقي براي روزه‌داري بايد نظر پزشك خود را جويا شوند و به طور جدي توصيه‌هاي او را رعايت كنند

 

 

پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي ـ عروقی

مطالعات نشان داده‌اند روزه‌داري مي‌تواند با كم‌كردن عوامل خطر، به پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي كمك كند. در واقع روزه‌داري صحيح و همراه با يك رژيم غذايي سالم مي‌تواند به كاهش چربي و قند خون كمك كند كه طبيعتا كنترل اين عوامل به كنترل بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي منتهي خواهد شد.دكتر محمدرضا محمدحسني، متخصص بيماري‌هاي قلب و عروق در گفت‌وگو با جام‌جم مي‌گويد: به طور كلي بيماران قلبي ـ عروقي براي روزه‌داري بايد نظر پزشك خود را جويا شوند و به طور جدي توصيه‌هاي او را رعايت كنند. بر اين اساس، اين دسته از بيماران بايد داروهايشان را طبق نظر پزشك بموقع مصرف و از تصميم خودسرانه براي مصرف دارو در سحر و افطار پرهيز كنند. البته بيماري‌هاي قلبي طيف وسيعي دارند و نمي‌توان براي همگي توصيه واحدي كرد، چراكه سن فرد، شدت بيماري، نوع داروها و بيماري‌هاي ديگر در اين تصميم‌گيري دخالت دارد.

مصرف مايعات و دارو

دكتر محمدحسني تاكيد مي‌كند: به طور كلي بيماراني كه بيماري آنان موجب بروز لخته خون در رگ‌ها مي‌شود يا بايستي داروي خود را در فواصل كوتاه مصرف كنند، كمتر مي‌توانند روزه بگيرند. به بيان ديگر، مشكل بيشتر اين بيماران، مصرف مايعات و دارو‌هاست و اين دسته از بيماران كمتر از نخوردن غذا و كاهش كالري دريافتي آسيب مي‌بينند.

وي مي‌افزايد: آنچه نبايد از خاطر ببريم اين است كه كساني كه در كنار عارضه قلبي، چربي يا فشار خون بالا دارند، در صورت داشتن مجوز روزه‌داري بايد كالري مصرفي خود را كاهش دهند و از مصرف غذاهاي چرب و شيرين پرهيز كنند. بعلاوه بيماراني كه كه اوره بالا دارند هم بايد تحت نظر متخصص كليه روزه بگيرد.

 

صداي قلب بيمارتان را بشنويد!

بي شك شناخت نشانه‌هاي خطر هنگام روزه‌داري براي بيماران قلبي ـ عروقي ضروري است.

دكتر محمدحسني بروز بي‌نظمي در ضربان قلب و احساس تپش غيرعادي قلب، بروز يا تشديد درد سينه يا نفس‌تنگي، سرگيجه يا سردرد، ضعف و بي‌حالي غيرعادي و افت يا بالارفتن غيرمعمول فشار خون از عمده‌ترين اين نشانه‌هاست كه بيماران قلبي هنگام روزه‌داري نبايد از آن غافل بمانند.

 

روزه‌داري براي دستگاه گوارش بي‌خطر است

بسياري از افراد به دليل اندكي ناراحتي گوارشي، از روزه‌گرفتن اجتناب مي‌كنند، در حالي كه با رعايت چند نكته تغذيه‌اي مي‌توان در كنار روزه‌داري، اين عوارض را به حداقل رساند. بر اين اساس توصيه اصلي و عمومي پزشكان متخصص گوارش به اين دسته افراد آن است كه از مصرف مواد غذايي سرخ‌كرده، پر از ادويه، روغن و شكر بالا در همه زمان‌ها اجتناب كنند.

 

دكتر ستار جعفري، فوق تخصص بيماري‌هاي گوارش و كبد در گفت‌وگو با جام‌جم مي‌گويد: به طور كلي در بيماراني كه با مشكلات گوارشي روبه‌رو هستند براي روزه‌داري بايد بر اساس نوع بيماري زمينه‌اي فرد تصميم‌گيري و توصيه لازم را كرد، ولي به‌طور كلي روزه‌گرفتن براي دستگاه گوارش عوارض مهمي ندارد. به بيان ديگر براي دستگاه گوارش و كبد، پرخوري و چاقي بيشتر آسيب‌رسان است تا روزه‌داري. بنابراين در برخي از موارد ممكن است حتي براي كساني كه دچار بيماري گوارش و كبد هستند روزه مناسب باشد.ناگفته نماند تا به حال ثابت نشده است كه گرسنگي موجب ايجاد زخم معده يا اثني‌عشر شود اما در برخي بيماران نظير كساني كه كبدشان دچار نارسايي مزمن شده است، روزه‌داري به صلاح بيمار نخواهد بود.

 

با زخم معده يا اثني عشر‌چگونه روزه بگيريم؟

دكتر جعفري تاكيد مي‌كند: كساني كه در حال حاضر بنا به تشخيص پزشك متخصص خود، دچار زخم معده يا اثني‌عشر فعال هستند، بهتر است روزه نگيرند، اما اگر كسي سابقه زخم را داشته و بهبودي در وي حاصل شده و در حال حاضر علامتي مبني برعود يا فعال بودن بيماري ندارد، منعي براي روزه گرفتن ندارد.فراموش نكنيد كه درد‌هاي غيرمعمول در ناحيه سر دل همراه با تهوع و استفراغ، استفراغ خوني، ضعف بيش از اندازه و يبوست‌هاي شديد و طولاني از نشانه‌هاي خطر بروز ناراحتي‌هاي گوارشي هستند.

 

با روده‌هاي بيمار چه كنيم؟

كوليت‌هاي عصبي (سندرم روده تحريك‌پذير) و التهابي از شايع‌ترين بيماري‌هاي گوارشي هستند. دكتر جعفري در ارتباط با روزه‌داري بيماران داراي كوليت مي‌گويد: در كوليت‌هاي عصبي، مشكل اصلي در سيستم عصبي روده‌هاست و حركات روده دچار مشكل است كه اين بيماران عمدتا با روزه‌داري مشكل اساسي نخواهند داشت و حتي بهبودي نسبي نيز در بيماري تجربه مي‌كنند، اما در مورد كوليت التهابي كه مخاط روده دچار التهاب و ورم است و اگر بيماري در فاز حاد و هنوز كنترل نشده قرار دارد ،روزه‌داري ممنوع است و در صورتي كه التهاب در روده فروكش كرده و بيمار تقريبا بدون علايم (اسهال، درد شكم، دفع خون و تب) است مي‌توان با نظر پزشك معالج روزه گرفت.

 

جنگ با سوءهاضمه همراه با روزه‌داري

اگر مبتلا به سوءهاضمه هستيد هم با رعايت يك سري نكات در ماه رمضان، مشكلي با روزه‌داري نخواهيد داشت، از جمله آنها مي‌توان به عدم پرخوري هنگام سحر و افطار، پرهيز از درازكشيدن تا لااقل يك‌ساعت پس از غذا، عدم مصرف مايعات فراوان وسط غذا، پرهيز از مصرف غذاي خيلي چرب، سس، پياز، نوشابه گازدار، چاي پررنگ و قهوه و سيگار اشاره كرد.

 

دكتر جعفري تاكيد مي‌كند: درد‌هايي كه در ناحيه سر دل احساس مي‌شود و طبق بررسي‌هاي انجام شده توسط پزشك، بدون ارتباط با زخم يا درد‌هاي صفراوي هستند، منعي براي روزه‌گرفتن ايجاد نمي‌كنند.

 

فراموش نكنيد كه گرسنگي روي دستگاه گوارش سالم اثر سوئي ندارد، اما روزه براي كسي كه بيماري‌اش بنا بر تشخيص پزشك معالج وي با روزه‌داري تشديد مي‌شود، توصيه نمي‌شود.

.

منبع : وبسایت تابناک

ارسال : جناب آقای رحمت اله نیکبخت

 
یادداشت (1)
1 جمعه, 14 مرداد 1390 ساعت 18:08
ــ

( علی م )


بهانه ای شد تا آرزوی قبولی طاعات و عبادات رو بکنم در این ماه عزیز برای عموم هموطنان و بویژه همشهریان عزیزم.


** برای درج یادداشت و نظر باید وارد سایت شوید **

آمار سایت

فرم ورود



logo-samandehi

برای بهره گیری از قابلیتهای گرافیکی صفحه لطفا از مرورگرهای مناسب استفاده نمایید